Fireplug Field Assistent gereleased

23 september 2022

Fireplug Field Assistent werd gereleased en is beschikbaar in de AppStore voor iOS en de PlayStore voor Android.

Deze app werd specifiek ontwikkeld voor het tonen van realtime incident informatie op een tablet of smartphone. Deze handige tool is een goede aanvulling als extra informatie voor, tijdens en na een interventie. Het is tevens mogelijk om berichten, foto’s etc… door te sturen en/of te delen met alle andere voertuigen die naar hetzelfde incident onderweg zijn. Fireplug Field assistent werkt zelfs multidiciplinair.

Een voorbeeld:

De brandweer is eerst ter plaatse op een ongeval geknelde, de bevelvoerder neemt een foto van het ongeval en deelt deze in de Fireplug Field Assistent (FFA) waardoor de MUG die nog aan het aanrijden is deze informatie kan zien op hun tablet. De MUG Arts kan dan indien nodig iets intypen (bv. neen ook eens foto aan de achterkant) om real time te communiceren via een beveiligde real-time verbinding.

Dus een zeer interessante tool voor Hulpdiensten maar ook voor bedrijven die deze app kunnen gebruiken in de Noodplanning (EmCaS module) om real time te communiceren tussen het crisiscentrum en de ploegen op het terrein voor een optimale beeldvorming.

Binnenkort zullen ook beelden van de DRONE realtime gestreamd kunnen worden.

Adresgegevens
Jdsoft
Vaartstraat 17
2960 Brecht
Tijdens de kantooruren
van 9u tot 18u

+32 3 369 33 60
info@fireplug.be
Nieuwsbrief

Wij houden je 1x per maand op de hoogte van al het nieuws binnen Fireplug.

Copyright © Jdsoft • Vaartstraat 17, 2960 Brecht • 2022