De kracht van het Fireplug platform

Het Fireplug platform bestaat uit verschillende modules die naadloos samenwerken en elkaar versterken.

Nieuwe technologische ontwikkelingen dragen bij tot het ontstaan van verschillende grote platformen, denk maar aan Google Cloud, Facebook, etc. Deze platformen innoveren voortdurend en integreren steeds vaker nieuwe diensten om als platform te blijven groeien.

De kracht van het Fireplug platform schuilt in de manier waarop de modules samenwerken en geïntegreerd worden in het geheel.

Hierdoor ontstaat een schaalbaar dynamisch platform dat volledig naar wens van de klant samengesteld wordt. Modules kunnen eenvoudig geactiveerd of gedeactiveerd worden. Je betaalt hierbij enkel wat je gebruikt.

Cloud based platform
Modulair instelbaar
Rechten per rol beheren
Browser application
Schaalbaar & Flexibel
Betrouwbaar & veilig
Fireplug platform

Wat betekent dit
voor uw organisatie?

Ons modulair platform biedt u een grote flexibiliteit, u kan beginnen met de basis en verder opbouwen door meerdere modules eenvoudig te activeren.

Integreren met andere toepassingen is mogelijk via een vooruitstrevende API.

Het platform wordt gebruikt door hulpdiensten maar ook door (overheids)bedrijven. Hierdoor kunnen indien gewenst directe verbindingen gemaakt worden binnen het platform.

Voorbeeld: Een bedrijf dat een incident heeft kan direct essentiële en relevante informatie rechtstreeks doorgeven aan de hulpdiensten.

Adresgegevens
Jdsoft
Vaartstraat 17
2960 Brecht
Tijdens de kantooruren
van 9u tot 18u

+32 3 369 33 60
info@fireplug.be
Nieuwsbrief

Wij houden je 1x per maand op de hoogte van al het nieuws binnen Fireplug.

Copyright © Jdsoft • Vaartstraat 17, 2960 Brecht • 2022