Fireplug Signage

Digital signage kan door bedrijven worden ingezet als communicatiekanaal om relevante informatie te tonen op schermen. De informatieschermen kunnen verspreid zijn over het bedrijf en afhankelijk van de locatie verschillende informatie tonen.

Onze digital signage module is een zeer gebruiksvriendelijke en dynamische tool die zowel binnen de bedrijven als de hulpverlening veel gebruikt wordt. Relevante informatie kan op deze manier gemakkelijk verspreid worden binnen het bedrijf of hulpdienst.

Deze module werkt naadloos samen met onze Incident module, het informatiescherm zal bij het binnenkomen van een incident automatisch de relevante incident informatie tonen op het scherm. Dit kan zeer verschillend zijn afhankelijk van de locatie en de doelgroep.

Voor de hulpdiensten kunnen actuele wegenwerken, dienstroosters, alarmfases, etc… getoond worden als informatie en bij het binnenkomen van een incident kan er getoond worden welk voertuig, eventueel met welke bemanning moet vertrekken, en langs waar men moet rijden. Tevens wordt alle relevante informatie van NC112 getoond indien gewenst.

Adresgegevens
Jdsoft
Vaartstraat 17
2960 Brecht
Tijdens de kantooruren
van 9u tot 18u

+32 3 369 33 60
info@fireplug.be
Nieuwsbrief

Wij houden je 1x per maand op de hoogte van al het nieuws binnen Fireplug.

Copyright © Jdsoft • Vaartstraat 17, 2960 Brecht • 2022